SOCIETY6                 PORTFOLIO                 TWITTER                 FACEBOOK                 TUMBLR                 INSTAGRAM                 PINTEREST
Cotton Daydream
November 15, 2007

i did loads of quizzes today @ myyearbook.com
here's the results of some of em.

1.what mythical animal are you?

answer:pegusus
Beautiful is the winged horse, and great is its glory. You are fabulous and powerful, and you know it! You are fast and athletic, and loyalties are strong to those you respect, for you are dutiful and proud of your honor!

2.how will you die?

answer:car accident
You like life, but it doesn't like you.


3.do boys like you?

answer: boys love you!
LUCKY YOU!!!! Boys love you so much they would do anything for you!!


4.who is your prince?

answer:jesse mccartney
He likes you for you and he is really hott!


5.how pretty are you 1-10?

answer: 10
You're sexy as hell!!


6.what do you look like?

answer:hideous
You are a disgusting person. Just by the way you look, the way you act, and EVERYTHING about you makes you COMPLETELY HIDEOUS!!!

ps: the creator of this quiz is a dumbo.this quiz has only one result!which is hideous!.. blek*


7.what 'hairspray' character are you?

answer:penny pingleton
People often think you're naive, but that's only because at home, you're practically on a leash. Even though you haven't been able to experience a lot of what goes on in the world, you're still open to new experiences, even the ones that scare you a little. Always keep that non-judgmental attitude because it certainly was not hereditary!

8.what element are you?

answer: water
You're much like the ocean because you give and you take away like the rise and fall of the tides. You go with the flow of things. While having the ability to be calm and serene like an untouched puddle, you can be a violent tidal wave of emotion and a force to be reckoned with. Fortunately, you know how to keep yourself in check and stay consistent.

9.what kind of eyes do you have?

answer:eden eyes
Eden is the color of water. Your eyes symbolize your great flexibility. You are a creative person. You can think of many good ways to get your point across to people as you have very good communication abilities. When someone feels down or is hurt, you have the remarkable ability to help them and heal them. If you have too little going on in your life, you may be withdrawn and depressed, timid, manipulative, unreliable, stubborn, or suspicious. Some words to describe you: peaceful, sincere, affectionate, tranquil, intuitive, trustworthy, pure, loyal, healing, and stable.


10.what angel are you?

answer:fire angel
You are a fire angel.it take only a little effort on somone's part, or a well placed comment to stoak our anger up.Not many animals like to get really close to fire, but Salamanders and Dragons love us to pieces.We like warm, and hot colours, like Reds and Oranges, pinks somtimes.We can also be enormous flirts, although I deny outright that I flirt at all.Fire tends to be more mature and other angels, since we know the dangers overplayfulness can cause.but if we are around the correct Sister, we can be talked and prodded into outragious funtimes :D

whoah. did more quizzes than usual. LOLS :D

Labels:

BY TRACY | 3:22 PM · 0 comments
.



<<
>>







Cotton Daydream 2007 - 2015 © Powered by Blogger.              




Tracy H. Wee (Tuh·ray·sea) — Est. 1993 • wanderlust // professional empty-elevator singer // highly opinionated >>
visitor(s).

LABELS


ARCHIVES


WISHLIST
Acoustic guitar
Basic French / Danish
Braces off
Concerts:
1. All Time Low
2. Avril Lavigne
3. Boys Like Girls
4. Glee
5. Paramore
6. Simple Plan
7. We The Kings
Cover a song
Disneyland, CA
Learn drums
MacBook Pro / White Unibody
Meet and Greet:
1. Boys Like Girls
2. Matt Bomer
3. Paramore
4. Simple Plan
Nike Free Run 5.0 (2015)
Paramore in Malaysia
Roadtrip
Sell a physical art
Sell art online
Skydiving
Spend a night at the beach + bonfire
Splits
Start Wearing Retainers
Swim with dolphins
Travel:
1. Amsterdam, NL.
2. New Zealand
3. AK / CA / FL / NY, USA
4. Australia
5. Switzerland
6. Greece
Watch: Marc Jacob's / Fossil's


EXIT
COPYRIGHTS
All pictures posted are mine; otherwise stated. This blog layout is not for distribution.

© 2015